Over de Auteur

Welkom op Het Candida Dieet!
candidadieet.blogspot.com is geboren uit mijn behoefte om alle informatie die er is omtrent candida op één punt bij elkaar te brengen.

Candida is een nogal omstreden onderwerp. Vanuit de klassieke geneeskunde en vanuit de natuurgeneeskunde zijn de meningen verschillend. In de artikelen op deze blogspot probeer ik zowel vanuit  de reguliere wetenschappelijke kant als vanuit de natuurgeneeskundige kant over Candida te schrijven. Het geeft mij een enorme voldoening om andere via deze blog te kunnen informeren en te helpen. Ik geloof erin dat je veel ziektes kunt voorkomen en genezen door de juiste voeding. Met het Candida Dieet wil ik je laten zien dat je nog steeds kan genieten, sterker nog dat je leven er juist beter op kan worden! Ik hoop dat ik je op weg kan helpen.

Naast de artikelen die ik schrijf voor deze blog geef ik voedingsadviezen en aanvullende voetreflexmassages voor ontspanning en het afvoeren van afvalstoffen. Mocht je een persoonlijk consult willen hebben op het gebied van Candida, heb je vragen of opmerkingen dan hoor ik het graag, stuur me gewoon een mail.

Of neem een kijkje op mijn website, met vriendelijke groet Floor Tuinstra.

Disclaimer
candidadieet.blogspot.com heeft tot doel de lezer te informeren en is niet bedoeld om een diagnose te stellen, een ziekte te genezen of als medische zorg door een arts. De lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn/haar arts te raadplegen bij enigerlei klachten of symptomen. Men dient een huisarts of specialist te raadplegen als men aan een nieuw dieet begint of aan een behandeling van een Candida infectie.

De artikelen worden met de meeste zorg samengesteld door de auteur. Door tijdsverloop is het nooit geheel uitgesloten dat informatie door recent wetenschappelijk onderzoek of andere oorzaken onjuist, onvolledig of achterhaald is. De auteur kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige directe of indirecte gevolgen voortvloeiend uit de gegevens.

Geen opmerkingen: