Over het Candida Dieet

Welkom op Het Candida Dieet! 
candidadieet.blogspot.nl is is ontstaan met het idee om alle informatie die er is omtrent Candida op één punt bij elkaar te brengen.

Candida is een nogal omstreden onderwerp. Vanuit de klassieke geneeskunde en vanuit de natuurgeneeskunde zijn de meningen verschillend. In de artikelen op deze blogspot wordt zowel vanuit  de reguliere wetenschappelijke kant als vanuit de natuurgeneeskundige kant over Candida geschreven.

Met het Candida Dieet kun je nog steeds genieten, sterker nog, je leven kan er juist beter op worden.


Disclaimer
candidadieet.blogspot.nl heeft tot doel de lezer te informeren en is niet bedoeld om een diagnose te stellen, een ziekte te genezen of als medische zorg door een arts. De lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn/haar arts te raadplegen bij enigerlei klachten of symptomen. Men dient een huisarts of specialist te raadplegen als men aan een nieuw dieet begint of aan een behandeling van een Candida infectie.

De artikelen worden met de meeste zorg samengesteld door de auteur. Door tijdsverloop is het nooit geheel uitgesloten dat informatie door recent wetenschappelijk onderzoek of andere oorzaken onjuist, onvolledig of achterhaald is. De auteur kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige directe of indirecte gevolgen voortvloeiend uit de gegevens.