Glutenvrije knoflook pasta is zo simpel en zo snel klaar. De ingrediënten heb ik altijd standaard in huis.
De basis is namelijk pasta, knoflook en olijfolie. De rest is allemaal optioneel en daar kun je naar eigen smaak mee variëren. Knoflook doodt Candida en heeft daarnaast nog een hoop positieve eigenschappen. De pasta zorgt ook voor een stevige bodem als basis voor een sportsessie. Kortom een heerlijk glutenvrij Candida recept met knoflook.
Ingrediënten voor 2 personen of voor 1 persoon die de volgende dag graag nog een portie wil
Bruine Rijst en Wakame Noodles (er zitten 3 bundels in een pakje)
4 teentjes Knoflook
1 deciliterOlijfolie
Optioneel
6 gedroogde chiliflakes of 1 rode peper
100 gram parmezaanse kaas (van het schaap)
Zongedroogde tomaatjes
Handvol vers gehakte peterselie
Bereidingswijze
Afhankelijk van je trek kun je 1 tot 3 bundels per persoon bereiden. Zelf maak ik er meestal 3 klaar. Ik eet ongeveer 1,5 portie en de andere helft bewaar ik voor de volgende dag als lunch voor op het werk.
Bereid de noodles klaar volgens de verpakking. Die zijn binnen 3 minuten gaar nadat het water gekookt heeft. Spoel de noodles af met koud water.
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een grote pan. Hak de knoflook fijn en fruit het zachtjes gaar maar niet bruin. Wil je de pasta wat pittiger maken dan voeg je de chiliflakes of rode peper toe. Verwijder de zaadjes van de peper en hak hem fijn.
Voeg de rest van de olijfolie toe. Schep de pasta erdoor en breng het gerecht op smaak met zout. Rasp de kaas erover.
Als je het extra lekker wil maken dan kun je wat vers geraspte parmezaanse kaas over de pasta strooien.
De kaas geeft een heerlijke smaak en de chiliflakes geven het geheel net wat meer pit. Wil je het er feestelijk uit laten zien voor jezelf of voor gasten dan kun je nog wat zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes snijden en wat verse gehakte peterselie door de pasta roeren.
Op zoek naar meer Candida recepten met knoflook? Probeer dan ook eens deze knoflooksoep.
De basis is namelijk pasta, knoflook en olijfolie. De rest is allemaal optioneel en daar kun je naar eigen smaak mee variëren. Knoflook doodt Candida en heeft daarnaast nog een hoop positieve eigenschappen. De pasta zorgt ook voor een stevige bodem als basis voor een sportsessie. Kortom een heerlijk glutenvrij Candida recept met knoflook.
Fotobron: Gute Kueche |
Ingrediënten voor 2 personen of voor 1 persoon die de volgende dag graag nog een portie wil
Bruine Rijst en Wakame Noodles (er zitten 3 bundels in een pakje)
4 teentjes Knoflook
1 deciliterOlijfolie
Optioneel
6 gedroogde chiliflakes of 1 rode peper
100 gram parmezaanse kaas (van het schaap)
Zongedroogde tomaatjes
Handvol vers gehakte peterselie
Bereidingswijze
Afhankelijk van je trek kun je 1 tot 3 bundels per persoon bereiden. Zelf maak ik er meestal 3 klaar. Ik eet ongeveer 1,5 portie en de andere helft bewaar ik voor de volgende dag als lunch voor op het werk.
Bereid de noodles klaar volgens de verpakking. Die zijn binnen 3 minuten gaar nadat het water gekookt heeft. Spoel de noodles af met koud water.
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een grote pan. Hak de knoflook fijn en fruit het zachtjes gaar maar niet bruin. Wil je de pasta wat pittiger maken dan voeg je de chiliflakes of rode peper toe. Verwijder de zaadjes van de peper en hak hem fijn.
Voeg de rest van de olijfolie toe. Schep de pasta erdoor en breng het gerecht op smaak met zout. Rasp de kaas erover.
Als je het extra lekker wil maken dan kun je wat vers geraspte parmezaanse kaas over de pasta strooien.
De kaas geeft een heerlijke smaak en de chiliflakes geven het geheel net wat meer pit. Wil je het er feestelijk uit laten zien voor jezelf of voor gasten dan kun je nog wat zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes snijden en wat verse gehakte peterselie door de pasta roeren.
Op zoek naar meer Candida recepten met knoflook? Probeer dan ook eens deze knoflooksoep.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten